Uudenkaupungin edustalta löytyi kuollut mies

0

Uudestakaupungista Kaupunginlahden pohjukasta löytyi tänään keskiviikkona kuollut mies, jonka henkilöllisyys ei ole toistaiseksi tpoliisin tiedossa. Tutkintaan perustuvan arvion mukaan mies on joutunut veden varaan löytöhetkeä edeltäneen 12 tunnin aikana.

Vainaja on iältään 60–70-vuotias, noin 165 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on lyhyet harmaanväriset hiukset ja pulisongit.

Miehellä oli yllään sininen Nike-merkkinen untuvatakki, mustat kevyttoppahousut ja musta pitkähihainen t-paita, jonka päällä oli siniraitainen Marimekko-merkkinen t-paita. Vasemmassa kädessään hänellä oli Leijona-merkkinen rannekello.

Poliisi pyytää yleisön apua vainajan henkilöllisyyden selvittämiseksi. Tapaukseen liittyvät tiedot ja havainnot pyydetään ilmoittamaan Uudenkaupungin poliisiasemalle numeroon 07187 45255 (virka-aikana) tai sähköpostitse teemu.gronros@poliisi.fi.