Valot sammutetaan taas ilmaston puolesta

0

On aika näyttää jälleen valomerkki ilmaston puolesta! WWF:n Earth Houria vietetään lauantaina 29. maaliskuuta kello 20.30–21.30.

Maailman suurimman ilmastotapahtuman aikana sadat miljoonat ihmiset ja lukuisat organisaatiot eri puolilla maapalloa sammuttavat turhat valot tunnin ajaksi. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä.

Tänä vuonna Suomessa Earth Hourin teemana on arktinen alue, sillä ilmastonmuutos lämmittää arktista aluetta nopeammin kuin mitään muuta aluetta maailmassa. Arktisella alueella ahdingossa ovat lajit, jotka eivät voi elää ilman jäätä ja lunta.

WWF:stä painotetaan, että ilmastokriisiin on kuitenkin olemassa ratkaisu: fossiilisten polttoaineiden korvaaminen uusiutuvalla energialla.