Elastinen superviikonlopun tähti

0

Rapartisti Elastinen eli Kimmo Laiho. Helsingissä 29. syyskuuta 2010. Tuleva viikonloloppu on nimetty Laitilassa superviikonlopuksi.  Lauantaina jäähallin valtaa Energiapäivä ja sunnuntaina rapartisti Elastinen.
Elastisen konsertin liput ovat myyneet hyvin. – Olemme myyneet lippuja ennakkoon reilut 1 100 lippua. Ovelta on vielä mahdollisuus ostaa lippuja rajoitetusti, kertoo konsertin järjestävän Laitilan MLL:n konserttivastaava Henna Friman.
Hän myöntää, että lippujen ennakkomenekki on ollut järjestäjillekin pienoinen yllätys.
– Etukäteen ajattelimme, että olemme tyytyväisiä, jos saamme kaikkiaan tuhat lippua myytyä. Jo ennakkomyynti siis täytti odotuksemme.
Ennen Elastista jäähallissa esiintyy laitilalainen bändi Kehä, joka julkaisi tänään uuden singlensä. Pääesiintyjän lisäksi lavalle nousevat juontaja DJ Jarcco sekä ihodelaislähtöinen räppäri Souce.
Lions Club Untamoisen viidettä kertaa järjestämillä Energiamessuilla saa vinkkejä niin tuoreimpiin energiaratkaisuihin kuin vaikkapa pihan suunnitteluun. Messujen sivuteemana on tänä vuonna nimittäin piharakentaminen.
Energiamessuilla on ohjelmaa myös perheen pienimmille