Energiapäivä rikkoi kävijäennätyksiä

0

en8 – Merkittävimmät energiansäästöpäätökset tehdään kotona, muistutti Kohti hiilineutraalia kuntaa eli Hinku -hanketta vetävä professori Jyri Seppälä Laitilan Energiapäivänä lauantaina. Hanke oli yksi seitsemästäkymmenestä näytteilleasettajasta, joka esittäytyi lauantaina  jäähallissa ja sen pihalla järjestetyssä tapahtumassa.
Kotitalouksien kiinnostus energia-asioihin on Seppälän mukaan kasvanut kovasti viime vuosina. Tätä todistaa myös Lions club Untamoisen vuonna 2010 aloittama energiapäivien sarja.
Tilaisuuden kävijämäärä on kasvanut vuosi vuodelta ja tänä vuonnatapahtuma rikkoi jo 1 500 kävijän rajan. Myös näytteilleasettajia oli ennätysmäärä, seitsemisenkymmentä, ja osastoja satakunta.
–Uskallan luvata, että tapahtuma järjestetään myös ensi vuonna, messupäällikkö Sami Lohisto myhäili lauantai-iltana kuuden jälkeen, kun viidettä kertaa tositoimissa testattu messukoneisto oli purkanut tapahtuman rakenteet ja saattanut tilat ennalleen.

 

Lue lisää 29.4.2014 lehdestä