Korihaille tappio Kauhajoella

0
James Padgett palkittiin Korihaiden parhaana (FotoMika).
James Padgett palkittiin Korihaiden parhaana (FotoMika).

Korihait aloitti keskiviikon pelin Kauhajoen Karhua vastaan ennakkoluulottomasti ja johti ottelua vielä 15 minuutin kohdalla kahdella pisteellä. Kauhajoki veti kuitenkin ensimmäinen puoliajan loppuun vahvan jakson ja meni tauolle 11 pisteen johdossa.

Toisella puoliajalla Korihait putosi lopullisesti kyydistä ja Karhu vei sarjapisteet lukemin 98 – 69 (42 – 31). Korihaiden huippuhetkeksi toisella jaksolla jäikin vasta 14-vuotiaan Elias Valtosen Korisliiga-uran ensimmäiset pisteet komean takaovikuvion päätteeksi.

– Lähdettiin peliin ihan niinkuin pitikin ja pelasimme hyvää puolustusta ja hyökättiin hyvin, kuudentoista minuutin jälkeen paketti kuitenkin sekosi tiivisti Korihaiden Sami Ikävalko pelin kulun.

– Kun pelaamme joukkueena niin pystymme haastamaan kenet tahansa, mutta kun joukkuepeli loppuu, niin tulos on tämä, päätti Ikävalko.