Kyky ja Kieku -tapahtuma kutsuu lapsia ja nuoria

0

Laitilan Munamarkkinat odottaa Laitilan ja lähialueen lapsia ja nuoria sekä lavalle että lavan eteen sunnuntaina 15. kesäkuuta. Uudessa Kyky ja Kieku -tapahtumassa esitellään nuoria kykyjä.
Tarkoitus on antaa lahjakkaille nuorille mahdollisuus esiintyä, mutta kysymys ei ole kilpailusta, vaikka jokainen saakin palkinnon.
Esiintyjät valitaan torstaina 15. toukokuuta kello 18–21 Myllymäen koulun jumppasalissa järjestettävässä esikatselmuksessa.
– Toivomme mukaan tanssijoita ja taikureita, maalareita ja muurareita, rokkareita ja lukkareita, runoilijoita ja junailijoita, koomikoita ja miimikoita, voimistelijoita ja luimistelijoita, kuvailee tapahtuman järjestelyissä mukana oleva ja Kyky ja Kieku -nimen isä Jussi Vaajasaari.
Tilaisuuden juontaja, Dj Jarccona tunnettu Jarkko Kupiainen muistuttaa, että esikatselmus on rento ja iloinen tapahtuma, jonne voi voi tulla paitsi esiintyjäksi myös yleisöksi. Esikatselmuksessa on mahdollisuus myös diskoilla.
Vaajasaari ja Kupiainen kannustavat nuoria tarttumaan tilaisuuteen. Mukaan voi tulla yksin, kaksin tai ryhmässä.
Esikatselmuksessa pitää buffetia Kappelimäen koulun kannatusyhdistys, joka perii kahden euron pääsymaksun. Esiintyjiltä ei peritä pääsymaksua.
Jarkko Kupiainen painottaa, että ennakkoilmoittautuminen esikatselmukseen on tärkeää järjestelyjen takia.
– Ilmoittautumisten perusteella osaamme varautua, jos esiintyjä tarvitsee vaikkapa lavalle jotain erityisjärjestelyjä.
Tapahtumasta antaa lisätietoja Jarkko Kupiainen p. 040 054 0443. Ilmoittautumiset 12.5. mennessä sähköpostiin jarkko.kupiainen@radioramona.fi tai jussi.vaajasaari@laitila.fi. Ilmoittautua voi myös paikan päällä seitsemään asti.