Laitilan keskusta halutaan siistimmäksi

0
Siistimisen varaa olisi Keskuskujalla ja Koulutien alkupäässä.
Siistimisen varaa olisi esimerkiksi Keskuskujalla ja Koulutien alkupäässä.

Laitilan Matkailu ry on tehnyt aloitteen Laitilan keskustan viihtyisyyden parantamiseksi. Yhdistys esittää tekniselle lautakunnalle, että kaupunki kohentaisi ennen kesää katujen suojatie- ja ajoratamaalauksia, oikaisisi ja puhdistaisi liikennemerkkejä sekä huolehtisi kadunvarsien istutuksista ja puhdistaisi niiden juurissa olevat kehikot.

– Laitilalaiset itse ovat tottuneet keskustan ulkonäköön, mutta pitää ajatella myös matkailijoita. Roskat ja rähjäiset tyhjillään olevat tilat ottavat varmasti ulkopuolisen silmiin. Tilanne on pahin näin talven jälkeen, perustelee Laitilan Matkailun puheenjohtaja Oili Tamminen.

Tamminen korostaa, että pienillä toimenpiteillä ja pienellä rahalla saataisiin paljon aikaan.

– Jos esimerkiksi ajoratamaalaukset olisivat kunnossa, väylät näyttäisivät paljon siistimmiltä ja hoidetuimmilta.

 

Lue lisää 17.4.2014 lehdestä