Laitilassa vapunvietto alkaa torilta

0
Vappuväkeä Poukan talolla. Kuva viime vuodelta.
Vappuväkeä Poukan talolla. Kuva viime vuodelta.

Laitilassa riittää ohjelmaa koko vapuksi.

Keväinen musiikki kajahtaa Laitilan torilla vapunpäivänä kello 11. Laitilan soittokunta ja Laitilan Mieslaulajat esittävät ajankohtaan erinomaisesti sopivaa, tunnelmaa luovaa kevään odotuksen musiikkia.

Poukan talolla on simatarjoilua kello 10–18, ja kello 13 siellä lakitetaan Kattesen kivi. Samalla esitellään ainakin Laitilan, jollei Vakka-Suomenkin, pisin kaulahuivi. Huivin virallinen mittaus tapahtuu jo alkuviikolla huipputarkalla metrimitalla.

Maakunnallinen rättisitikkakulkue pysähtyy tapansa mukaan Poukalla puolen päivän tietämissä.

Iskelmää iltapäivällä on tarjolla Kulttuurikeskus Untamalassa (Ilmarisentie 224) kello 15.

 

Lue lisää 29.4.2014 lehdestä