Meijerin teatterissa Tšehovia pilke silmäkulmassa

0
Meijerin teatteri tarjoaa kevään ratoksi kuvaelman Anton Tšehovin näytelmästä Kolme sisarta.
Meijerin teatteri tarjoaa kevään ratoksi kuvaelman Anton Tšehovin näytelmästä Kolme sisarta.

Vakka-opiston Meijerin teatteri valmistelee kevään näytöksiin kuvaelmaa Anton Tšehovin näytelmästä Kolme sisarta.

Esityksen on parodioiden sovittanut Reijo Paukku. Näytelmän ohjaa Jarmo Koski.

Katkelma kertoo kolmesta naimattomasta sisaruksesta, jotka odottavat kuumeisesti ruhtinas Vladimir Karlovits Rodea toiveinaan, että joku heistä pääsisi rouvan päiville. Paikalle saapuu yllättäen hansikkaan tekijä Boris (Pentti Eriksson), joka saa ylitsevuotavan ystävällisen vastaan oton. Sisäkkö (Sanni Rönkkö) koettaa parhaansa mukaan oikaista tilannetta, mutta hänet vaiennetaan. Sisarukset Olga (Lea Koskinen), Mašha (Hannele Sonkki) ja Irina (Seija Reini) ovat niin tunteensa vallassa, että sekaannuksia syntyy ja soppa on valmis.

 

Lue lisää 8.4.2014 lehdestä