Pulmaton yhteistyöhön Pappila Penkkala Groupin kanssa

0

Turkulainen Pappila Penkkala Group ja laitilalainen perheyritys Pulmaton tuovat yhteistyössä markkinoille ratkaisun yritysten talouden ohjaamiseen.
Pulmattoman kehittämä tuote Valvomo on täysin integroitu Pappila Penkkala Groupin laskutusohjelma Anders Manageriin, josta pienyritys pystyy hyödyntämään yrityksen lukuja täysin uudella tavalla.
– Nykypäivänä jokainen yritys kerää valtavasti dataa toiminnastaan. Kannoista löytyy miljoonia tapahtumia, jotka analytiikan puuttuessa eivät kerro mitään. Pulmattoman kehittämä palvelu auttaa jäsentämään suuria informaatiomassoja ja mahdollistaa niiden hyödyntämisen, kertoo Pappila Penkkala Groupin partner Matias Mäenpää.
– Markkinoilla ei ole ollut aiemmin pk-yrityksille suunnattuja järkeviä vaihtoehtoja selkeään taloudenohjaukseen. BI-ratkaisut ovat olleet joko erittäin kalliita tai vaikealukuisia. Helppokäyttöistä Valvomoa osaa käyttää kuka tahansa, jatkaa Pulmaton Solutions Oy:n toimitusjohtaja Kristian Sjölund.
Valvomo julkaistaan 20. toukokuuta.