Puutarhaunelmia ja unelmapuutarhoja

0

Toteutitko puupuutarha nettiintarhaunelmasi? Saitko harvinaisuuden kukkimaan? Kaivoitko vihdoin sen haaveilemasi lammikon? Siirsitkö mummolan kukkapenkistä jotakin lapsuuden kesistä muistuttavaa perennaa omaan penkkiisi?

Laitilan Sanomien puutarhateemassa 9.5. julkaistaan lukijoiden puutarha-aiheisia kuvia, jotka voivat olla yhtä hyvin tämän kevään otoksia kuin aiempien vuosien helmiä. Lähetä meille kuva puutarhasi väriläiskästä tai erityisen tärkeästä nurkkauksesta. Voit myös paljastaa kuvallasi puutarhaan liittyvän unelmasi, olipa se sitten äidin pionipenkki tai retkikohteena ollut muotopuutarha.

Kerro kuvasta muutamalla sanalla ja toimita se meille viimeistään 6.5. osoitteeseen toimitus@laitilansanomat.fi tai Keskuskatu 2, 23800 Laitila.

Muistellaan kuvin ihanaa puutarhakesää!

 

 

Lue lisää 9.5.2014 lehdestä