Karjurockissa jyrähtää

0

Jo 8. kerran Uudenkaupungin Lokalahdella juhlittava Karjurock järjestetään tänä vuonna 18.-20.heinäkuuta. Tulevaksi kesäksi Karjurock on tehnyt historiansa kovimman artistikiinnityksen, kun maailman kovimpia maalaisfestareita tähdittää maailmalla miljoonia levyjä myynyt ja toistakymmentä maailmankiertuetta tehnyt saksalainen metallimusiikkibändi Helloween.
Lokalahden festivaalikansaa viihdyttävät Helloweenin lisäksi muun muassa myös Stratovarius, Yö, Elastinen, Paula Koivuniemi, Jonne Aaron, Suvi Teräsniska, Anna Abreu ja Jussi & Ressu.
Tapahtuma-alueella nähdään ennennäkemätön muutos, kun festivaalialueelle on varta vasten tehty uimaranta rantaravintoloineen.
Myös muut tapahtumapaikan alueet ja sen palvelut tulevat kehittymään entisestään. Esimerkiksi viime kesältä tuttu jättiteltta kasvaa kaksinkertaiseksi pitäen sisällään edelleen ns. pikkulavan, jolla esiintyvät Suomen rock-maailman nousevat kyvyt. Myös pysäköintitilaa on kasvatettu entisestään.
Tapahtuman lipunmyynti on alkanut Lippupalvelussa. Karjurock on kasvanut vuosien saatossa 700 juhlijan pienestä pihatapahtumasta vajaan 15 000 festivaalikävijän suurtapahtumaksi.
– Viime vuonna esimerkiksi perjantai oli loppuunmyyty, joten suosittelemme hankkimaan liput hyvissä ajoin. Kovanluokan artistikattaus maailmanluokan pääesiintyjällä, uusi pähkähullusta ideasta toteutukseen asti kantanut uimaranta keskellä festarialuetta ja viime vuodesta jälleen askeleen eteenpäin kehitellyt palvelut takaavat, että bileet paranevat entisestään, toteaa promoottori Robert Sainio.
Karjurock 18.-20.07.2014 – www.karjurock.fi