Katso video: Spiraalin oppilaat lähtivät tanssien kesään

0
Pienten tanssiesityksessä oli menoa ja meininkiä. Kuva: Arja-Liisa Heilä
Pienten tanssiesityksessä oli menoa ja meininkiä. Kuva: Arja-Liisa Heilä

Laitilan Kappelimäen koulun salissa oli satumainen tunnelma, kun Tanssistudio Spiraalin opiskelijat järjestivät omaisilleen ja läheisilleen upean tuokion tanssiliikunnan ilon ja mukaansa tempaavan musiikin merkeissä.

Spiraali on vanhempainyhdistyspohjalla toimiva tanssikoulu, joka noudattaa tanssin perusopetuksen linjoja. Vakka-opisto on tärkeä ja oleellinen yhteistyökumppani. Luovaa kättään on avuksi tarjonnut myös Jaana Renvall. Hän on jo pitkään kartuttanut puvustoa, joka on tärkeä osa hienoja esityksiä.

Tanssijoita on ollut noin 100 henkilöä lukuvuodessa. He jakaantuvat kuuteen tai seitsemään eri ikäryhmään ja tanssilajiin. Osallistujia on tullut mukaan myös lähikunnista, joissa ei ole tanssin harrastamisen mahdollisuutta,

–  Näytöksiä järjestetään jouluna ja näin keväällä, näissä meidän muutamien äitien panos on tärkeä. Sali ja lavasteet on saatava kuntoon. Tanssijoille on pyritty molempien lukukausien lopussa antamaan jokin pieni lahja tai muistaminen, kiitokseksi hyvistä suorituksista, kertoi Maarit Heino-Lindroos Spiraalin vanhempainyhdistyksestä.

Lue lisää 23.5.2014 lehdestä