Kevään 2014 ylioppilaat

0

ylioppilas ruusu kuva anne savolainenLaitilan lukio
Aaltonen Sami, Adolfsson Mira, Ala-Sunila Matias, Ala-Äijälä Paul, Hantula Susanna, Heino Patrik, Heinonen Jesse, Isomäki Joanna, Jalonen Vili, Karru Tessa, Kaunela Maija, Kaunisto Otto, Kinnala Pauliina, Kylä-Kaila Sini, Laiho Venla, Laitala Julius, Laurila Sini, Laurila Suvi, Lehtola Katariina, Lehtonen Roosa, Linkki Jonna, Lintunen Karoliina, Mattila Enni, Niemikko Nico, Nurmi Karoliina, Oikari Veera, Paana Antti, Parkkonen Noora, Peltonen Jere, Pilppula Oskari, Rantanen Teemu, Renholm Lauri, Ruoho Veera-Maria, Saari Susanna, Saine Jesse, Seikola Matias, Sjölund Jesse, Soini Fanni, Soini Maria, Soini Satu, Sulo Henri ,Syrjälä Taru, Toivola Laura, Vilen Hannele, Virtanen Jimi, Vuoti Heidi
Uudenkaupungin lukio
Airikkala Antti, Alila Essi, Ali-Laurila Vilma, Aula Hanna, Chryssanthou Christa, Dravantti Amanda, Halinen Vilppu, Heikkinen Henrik, Heinonen Ville, Hellstén Juuso, Hiivola Juho, Hänninen Jarmo, Kaarto Meri,  Kivelä Johanna, Kivistö Emma, Koistinen Irene, Laakkonen Lauri, Lahti Juuso, Lammi Niko, Lindström Roosa-Maria, Luukkala Minttu, Maila Veera, Mäkinen Noora, Nauha Anni, Nikulainen Mandi, Nissilä Elias,  Peltovirta Noora, Pirilä Elisa, Pirilä Veera, Puhakka Juulia, Pyhäjärvi Jere, Raita Jasmin, Rantanen Pauli, Rautanen Carita, Reivonen Riikka, Ripatti Jasmin, Ruusola Jasmin, Ruusuvuori Reea, Saarijärvi Heidi,  Sarkki Miko, Simola Laura, Sjölund Miia, Tammi Roope, Tuokila Nelli, Tuominen Janina, Uusikartano Eveliina, Vainio Juho, Valtanen Jaana, Varjo Alina, Wessman Ida, Vihlman Eerika, Vuorio Anna, Vuorio Pipsa,  Vähätupa Petteri, Väkiparta Viljo, Välimäki Olivia, Välimäki Valtteri, Yli-Rohdainen Samuli
Uudenkaupungin ammatti- ja aikuisopisto Novidan opiskelijat
Haltsonen Santtu, Helenius Wili, Kiveinen Veera, Källi Anssi, Tähtinen Niklas, Virtanen Simeon
Rauman Lyseon lukion iltalinja
Jalonen Juho, Kaunisto Juha, Rautiainen Niina, Smirnova Diana, Teränen Linda
Yhdistemätutkinto:
Elgström Emilia, Garcia Toni ,Grev Casimir, Helander Elmeri, Helin Rosamari, Johansson Anna, Nyholm Victor, Pajunen Sannamari, Sandelin Kalle, Suominen Joni
Kolmoistutkinto
Pitkänen Essi
Rauman Lyseon lukio
Ala-Olla Lara (Pyhäranta), Ala-Äijälä Juho, Aro-Heinilä Arttu, De Meulder Mikael, Eklöf Anniina, Elo Antti, Elo Oskari, Elonen Aleksi, Elonen Iida, Elonen Iiro, Enlund Frida, Eskola Lauri, Frangén Asta, Gorski   Miro, Grundström Jenna, Halonen Roope, Hannukainen Kassu, Hattula Eveliina, Heikkinen Pekka, Heinimaa Iida, Heininen Eero, Heino Oskari, Heinonen Ira, Hiironen Meri, Hynnä Amanda, Hyppölä Aino, Hyytinen Pyry, Härkälä Juho, Hätilä Johanna, Ikonen Jani, Isotupa Juho, Isotupa Santeri, Jalonen Tanja, Jarhio Jenna, Jauria Jekateriina, Jokela Emilia, Jokinen Eveliina, Juhola Henna, Jukka Laura, Juntti Roope, Juntti Sofia (Laitila), Juuruskorpi Askur, Kaarle Totti, Kaija Anni, Kaitaniemi Sakari, Kantola Tuomas, Karlsson Elli-Noora, Karlsson Heini, Kartano Roosa-Maria, Kivimäki Juuso, Kivimäki Minna, Kivimäki Niko, Koivusalo Suvi, Korsi Veera, Kortelainen Sina, Kulonurmi   Tanja, Kuokkanen Venla, Kurki Antti, Laihinen Tiia, Laiho Juho, Laine Markus (Pyhäranta), Lamminen Aini, Lappalainen Roosamaria, Lavonius Enni, Lehtonen Olga, Lehtonen Patrik, Lehtonen Tuomas, Leino Camilla, Lempinen Valtteri, Leväniemi Julius, Lilius Lasse, Lind Annika, Liukko Roosa, Maikola Essi, Malkamäki Topi, Mannonen Anne, Mantere Noora, Meriluoto Jalmari, Mikkilä Aada, Mikkola Juulia, Mikkola Vili, Moeini Lida, Mäkelä Tarleena, Mäki Jonna, Mäkilä Jaakko, Mäkinen Eva, Mäkinen Katri, Mäkinen Maiju, Mäki-Petäys Anniina, Männistö Helinä, Narkko Jasmine, Narvila Erno, Nevalainen Pyry, Nissilä Vivian, Nivala Anna-Sofia, Nummi Tilda, Nurmi Laura (Pyhäranta), Nygård Nina, Närvi Jenny, Olander Elina, Pajarinen Juulia, Parkkila Elina, Pertola Milja, Puukka Veera, Raikunen Liina, Raitanen Reima, Raula    Kristiina, Riatte Katariina, Riikonen Eero, Rohiola Eeva, Rytkönen Tuomas, Saari Samu, Saarinen Laura, Sainio Liisa, Sainio Salla, Salla Milla-Mari, Salmi Iida, Salmi Jenny, Salo Mikael, Salomaa Tuike, Salonen  Nikolas, Santonen Mikael, Savolainen Mika, Selänne Wilma, Silokoski Anni, Silvennoinen Rebekka, Sipilä Helmi, Sjöblom Eetu, Sjöblom Valtteri (Pyhäranta), Sjövall Johan, Soukka Netta, Sovinen  Lauri, Suistio Katri, Sulkanen Jonna, Suominen Laura, Suominen Meri, Tanhua  Kati, Tattari Juuso (Pyhäranta), Terho Sofia, Toivonen Fanni, Toivonen Milla, Tommila Elli, Tuominen Ira, Tuominen Sina, Tuominen Tytti, Tuusa Ville, Ussa Heidi, Vaaheranta Vilma, Vainio Konsta, Valmunen Kalle, Varho Verneri, Varjola Riina, Viitanen Vihtori, Viljanen Anna, Viljanen Jannika, Virta Verneri, Virtanen Hedda, Voutilainen Vilho, Vuori Erika, Vuorinen Niko

 Turun klassinen lukio
Rostedt Jere

 Turun Puolalanmäen lukio
Harikkala Wilhelmina

Lue lisää ensi tiistain lehdestä