Kirjasto lainaa sähkönkulutusta mittaavia laitteita

0
Kirjastonjohtaja Marja-Liisa Mutka ja kirjastovirkailija Kerttu Pietilä testasivat  infrapunalämpömittaria. Vakka-Suomen Voiman asiakassuhdepäällikkö Timo Kuusisto ja aluepäällikkö Mikko Luntamo luovuttivat mittarit kirjastolle.
Kirjastonjohtaja Marja-Liisa Mutka ja kirjastovirkailija Kerttu Pietilä testasivat infrapunalämpömittaria. Vakka-Suomen Voiman asiakassuhdepäällikkö Timo Kuusisto ja aluepäällikkö Mikko Luntamo luovuttivat mittarit kirjastolle.

Laitilan kirjastosta on toukokuusta alkaen voinut lainata sähkönkulutusta ja kiinteistöjen lämpövuotojen paikallistamiseen käytettäviä laitteita. Uusi palvelu toteutetaan yhteistyössä sähköjakeluverkkoyhtiö Vakka-Suomen Voiman kanssa.

VSV:n asiakassuhdepäällikkö Timo Kuusisto ja aluepäällikkö Mikko Luntamo luovuttivat laitteet kirjastolle vappuaattona. Kirjastonjohtaja Marja-Liisa Mutka oli tyytyväinen uudenlaisesta yhteistyöstä. Hän uskoo, että kirjasto on oivallinen paikka tällaisten laitteiden lainaamiseen.

–  Jatkossa meiltä voi lainata myös Laitilan liikuntatoimen kävelysauvoja, askelmittareita ja kahvakuulia, hän kertoi.

 

Lue lisää 9.5.2014 lehdestä