Komeita lyöntejä ja ketteriä koipia

1
Kodisjoella avattiin pesiskausi toukokuun alussa. Kuvan otti Oskari Yli-Karro.
Kodisjoella avattiin pesiskausi toukokuun alussa. Kuvan otti Oskari Yli-Karro.
Kosk ja misä?
Kodisjoella pelattiin pesäpalloa Kodisjoella yleisurheilukentällä tiistaina 6.5 kello 18 alkaen. Jatkossa pelit pelataan tiistaisin samaan aikaan viereisellä hiekkakentällä, kunhan jääkiekkokaukalon plankit on viety kesäsäilöön.
Mitä siäl tapahrus?
Nuoret ja aikuinen (lisää aikuisia kaivataan peliporukkaan) avasivat pesäpallokauden viimevuotiseen tapaan. Jokainen tuo mukanaan oman räpsän. Peli pistetään pystyyn, kun paikalla on tarpeeksi porukkaa.
Kuka siäl ol?
Ihan kivasti oli väkeä, vaikka enemmänkin pelaajia mukaan mahtuu. Tarkoituksena on, että pelaajat ovat yli 11-vuotiaita, niin heillä on jo kokemusta pesäpallon pelaamisesta.
Kummost ol?
Tosi kivaa. Pesistä pelataan rennolla otteella, joten vaikka ei aina osuisikaan palloon, ei se haittaa – ehkä sitten seuraavalla viikolla!
Mitä jäi miälehe?
Komeita lyöntejä, huimia melkein-koppeja ja ketteriä koipia. Kyllä nuoret pistivät aikuisen koville!
Kuka kirjott?
Iida Kauppi, joka testari Ei mittä sen kummemppa -kysymyspatteriston toimintaa. Itse en ollut paikalla, mutta kyselin illan kuulumisia kodisjokilaisia liikkeelle innostavalta Hanna Uusikartanolta.

1 KOMMENTTI

  1. Hei, vieraileva autoilija on kiinnittänyt sangan erikoiseen asiaan huomionsa, Salonkylän risteyksen STOP merkki, useat autoilijat ajavat pysähtymättä ko. Merkin ohi, vaikka rohkeast uskon et myös Laitilassa pätevät samat liikennesäännöt ja lainalaisuudet, kuin muualla maassa!
    Myös ns. Sairaalan risteys, kun sieltä ajetaan kadulle, on väistämisvelvollisuus sieltä tulevalla, koska se ei ole tie/ katu ( ei siis kadun nimeä) ja on pysäköintialue, ei oikealta tielle ajavalla OLE ETUAJO OIKEUTTA, muualta tulevalle tulee yllätyksenä pysäköintialueelta eteen, tielle/ kadulle ajavat! Kaikki eivät toki tee niin, mut aika monet syyllistyvät ko. Menettelyyn, siis siinäkin on noudatettava liikennesääntöjä
    Arvoisat Laitilalaiset ( miksi ei muutkin?) Hieman ryhtiä liikennekäyttäytymiseen ja myös vilkkua saa käyttää??? ( ehkä paikalliset asukkaat tuntevat ja tietävät, minne käännytte, mut me muualta tulevat emme teidän liikennekäyttäytymistänne tiedä, mistä risteyksestä minne suuntaan käännytte?) Eli siis liikennesäännöt ja käyttäytyminen kunniaan ja sille kuuluvaan arvoonsa!!

Kommenttien lisääminen on estetty.