Metsästysseuran kuusikymppiset saivat jäähallin täyteen

0
Puheenjohtaja Matti Lähteenmäki (vas.) ja sihteeri  Mauri Ylikoski (oik.) muistivat juhlapuheen pitänyttä metsästäjäliiton puheenjohtajaa Lauri Kontroa retkikirveellä.
Puheenjohtaja Matti Lähteenmäki (vas.) ja sihteeri Mauri Ylikoski (oik.) muistivat juhlapuheen pitänyttä metsästäjäliiton puheenjohtajaa Lauri Kontroa retkikirveellä.

Lähes kuusisataa vierasta juhli metsästysseura Laitilan Kaiun 60-vuotista taivalta viikonvaihteessa. Seura kuuluu maan keskimääräistä vanhempiin.

– Ja on muutenkin valioluokkaa, hehkutti juhlapuheen pitänyt Suomen metsästäjäliiton puheenjohtaja Lauri Kontro.

Hän myös löysi selkeän syyn juhlijan elinvoimaisuuteen.

– Laitilassa on annettu nuorille ja kaikille muillekin mahdollisuus osallistumiseen. Maasta löytyy päinvastaisiakin esimerkkejä, mutta yleensä ovien sulkeminen on johtanut siihen, että seura on kuihtunut pystyyn.

Juhlassa jaettiin myös kunniamerkkejä. Suomen metsästäjäliiton hopeinen ansiomerkin saivat Aatos Alanko, Marko Ahtiainen, Heikki Mäki ja Veijo Jalonen.

Metsästäjäliiton kunniakirjalla palkittiin Niko Arokoivu, Juha Laivola, Santeri Laaksonen, Markus Luoto, Petri Siiri ja Jesse Tuomi. Suomen Riistakeskuksen hopeisen riistanhoitomerkin sai Arto Rantanen.

Seuran viirin saivat Kari Laaksonen, Mika Laivola, Juhani Sukari, Jukka Tuomi ja Aki Vainio sekä elossa olevista perustajajäsenistä Lauri Hellsten, Kalevi Laivola, Olavi Rantanen ja Jorma Salo.

Lue lisää 9.5.2014 lehdestä