Piritta Venho eteenpäin tangokilpailussa

0
Vuoden 1998 tangoprinsessa Piritta Venho tähtää nyt kirkkaimpaan tangokruunuun.

Entinen laitilalainen, nykyisin Raumalla asuva laulaja Piritta Venho pääsi jatkoon tangokilpailussa. Seinäjoen Tangomarkkinat 2014 -laulukilpailun tuomaristo valitsi 357 esikarsintalaulusuorituksesta 100 laulajaa, jotka pääsivät seuraavaan kilpailuvaiheeseen.

– Fiilis on todella hyvä. Hienoa, kun päästiin kilpailussa yksi pykälä eteenpäin, Venho iloitsi.

Venho on konkari tangomarkkinoilla, sillä hän voitti tangoprinsessan tittelin 1998.

– Vuosi 1998 jäi ehkä vähän kaivelemaan, koska sitä kirkkainta kruunua ei tullut. Huomaan, että olen iän myötä löytänyt tangoista aivan uutta syvyyttä. Ainakin omalta kohdaltani voi sanoa, että ikä on laulajalle etu.

Piritta Venhon ja muiden jatkoon selvinneiden tangokokelaiden esiintymispätkät laitetaan maanantaina 12.5. Yleisradion nettisivuille, jossa yleisö voi äänestää suosikkejaan. Yleisöäänestys kestää 26.5. asti.

Lue lisää 6.5.2014 lehdestä