Piritta Venho eteni tangokilpailun semifinaaliin

0

Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailun semifinalistit ovat selvinneet. Valittujen joukossa on raumalainen, Laitilasta kotoisin oleva Piritta Venho.

Venho valittiin jatkoon nettiäänestyksellä, jossa yleisö pääsi valitsemaan suosikkejaan. Nettiäänestyksessä oli mukana 50 naista ja 50 miestä, joista yleisö äänesti jatkoon 15 nais- ja 15 mieslaulajaa. Verkossa annettiin kaikkiaan vajaa 243 000 ääntä.

Yleisöäänestyksen lisäksi tuomaristo valitsi tangokisan jatkoon 15 ja 15 laulajaa.

Kilpailu jatkuu Turun kauppakeskus Hansassa lauantaina 7.6. kello 11–19, jolloin järjestetään Seinäjoen Tangomarkkinoiden semifinaalitapahtuma Tangomaratoni. Semifinaalissa kilpailee 60 tangolaulajaa: 30 naista ja 30 miestä. Semifinaalin juontaa Jukka Hallikainen.