Uudenkaupungin museossa esillä kokoelmien ihmeitä

0

Uudenkaupungin museo osallistuu tänäkin vuonna valtakunnalliseen Museoviikko-tapahtumaan 12.–16.5.

Tällä kertaa Museoviikkoa vietetään teemalla ”Kokoelmien ihmeet”. Museot ympäri Suomen tuovat esiin laajojen kokoelmiensa erikoisia, jännittäviä tai muuten huomiota herättäviä aarteita.

Uudenkaupungin museo esittelee maanantaista perjantaihin joka päivä yhden ihmeen kokoelmistaan. Esiteltävä erikoisuus on tarkasteltavana Wahlbergin talossa, ja se julkaistaan myös museon nettisivuilla, Facebookissa ja Twitterissä. Kaikki voivat osallistua Museoviikkoon arvaamalla päivittäin vaihtuvan esineen käyttötarkoituksen tai merkityksen. Osallistujien kesken arvotaan ihmeellinen museopalkinto. Arvontaan osallistuminen edellyttää museokäyntiä tai kommenttia esimerkiksi Facebookissa.

Wahlbergin talo, Ylinenkatu 11, on avoinna Museoviikolla maanantaista perjantaihin kello 12–15 ja sisäänpääsy on ilmainen koko viikon.