Jyske pronssille pm-maastoviestissä

0
Kuvassa kaikki neljä Laitilan joukkuetta.
Kuvassa kaikki neljä Laitilan joukkuetta.

Laitilan Jyskeen ykkösjoukkue uusi viimevuotisen pronssin toukokuun loppupuolella juostussa piirimestaruusmaastoviestissä Perniössä. Jyskettä nopeammin juoksivat vain Raision kuulan sekä Turun Urheiluliiton joukkueet. Mukana oli yhteensä 22 joukketta.
Laitilasta lähti kisaan ennätykselliset neljä joukkuetta. Myös Laitilan Jyskeen muut joukkueet tekivät hyvän suorituksen sijoittumalla pistesijoille tiukassa seurojen välisessä Topline-kisassa. (varsy.fi)

Mitalijoukkueessa juoksivat Annika Laulumaa, Ilari Lehtola, Alice Sundgren, Niklas Antola, Julia Lukkala, Joonas Vainio Jutta Lukkala sekä Waltteri Heinonen. Laitilan Jyske yleisurheilujaosto kiittää kaikkia viesteihin osallistuneita.
Kaikkien panostus oli kiitettävä ja tärkeä.