Laitilan keskustaan vuokrakerrostalo

0

työmaaLaitilan keskustaan aletaan syksyllä rakentaa vuokrakerrostaloa. Kaupunki osti viime syksynä asunto-osakeyhtiö Moromäeltä noin 3 500 neliömetrin suuruisen määräalan 140 000 euron hintaan. Asunto-osakeyhtiö sijaitsee Aaronkaarteen ja Keskuskadun kulmassa, ja uusi kerrostalo nousee sen viereen Aaronkaarteeseen Kaukolantien reunaan.
Kaupunki vuokraa ostamansa kerrostalotontin kiinteistöosakeyhtiö Laitilan Taloille, joka toimii vuokrakerrostalon rakennuttajana. Tontin vuosivuokra on 4 600 euroa ja vuokra-ajaksi on sovittu 50 vuotta. Laitilan kaupunki omistaa Kiinteistö Oy Laitilan Talot.
Kerrostaloon on tulossa parisenkymmentä asuntoa, joihin vuokra-asuntojen kysynnän perusteella löytyvät nopeasti asukkaat. Laitilaan valmistui vuokra-asuntoja viimeksi pari vuotta sitten, kun Kiinteistö Oy Laitilan Talot rakennutti kerrostalon Aaronkaarteeseen ja rivitalon Talanrantaan.

 

Lue lisää 6.6.2014 lehdestä