Munamarkkinat sulkevat keskustan kadut

0
Munamarkkinat sulkevat autoilta Laitilan keskustan. Arkistokuva: Kari Parsama.
Munamarkkinat sulkevat autoilta Laitilan keskustan. Arkistokuva: Kari Parsama.

Viikonvaihteen aikana järjestettävät Munamarkkinat sulkevat ydinkeskustan kadut. Keskuskatu välillä Sairaalantie–Urheilutie, Vihtorinkatu välillä Linja-autoaseman liittymä–Kananpolku, Keskuskuja kokonaan ja Koulutie välillä Kananpolku–Keskuskatu ovat suljettuna liikenteeltä markkinatapahtuman ajan lauantaiaamusta kello 7. alkaen sunnuntai-iltaan kello 20 asti.
Järjestäjät toivovat, ettei autoja ole jätetty markkina-alueen katujen varsille ja parkkipaikoille suljettuna olon ajaksi. Edelleen järjestäjät toivovat lähietäisyydellä asuvien markkinoille tulijoiden jättävän autonsa kotiin, jotta muualta tulevat markkinavieraat löytävät pysäköintitilaa.
Markkinatapahtuma aiheuttaa myös meluhaittaa viikonvaihteen aikana. Ääntä lähtee muun muassa kuulutuslaitteista ja ulkoilmakonserteista.