Nordean kassapalveluihin muutoksia ensi vuonna

0

Nordea Laitilan konttori tehostaa neuvontapalveluja. Kassapalveluihin tulee muutoksia ensi vuoden alusta, mutta konttori on auki normaalisti.Nordea Laitilan konttori tehostaa neuvontapalveluja. Kassapalveluihin tulee muutoksia ensi vuoden alusta, mutta konttori on auki normaalisti. Konttori tarjoaa ensi vuoden eli vuoden 2015 alusta kassapalveluja ainoastaan torstaisin kello 10– 16.30 ensi vuoden kesäkuun loppuun saakka.
Sen jälkeen kassapalvelut loppuvat kokonaan. Nordea Laitilan konttori tarjoaa vuoden kuluttua heinäkuun 2015 alusta lähtien neuvontapalveluja.
– Konttori on joka päivä auki aivan normaalisti eikä konttorin aukioloaika muutu mitenkään, tähdentää Nordean Laitilan konttorin konttorinjohtaja Lasse Vanhatalo.
– Muutoksen taustalla on, että kassapalveluissa asioivien asiakkaiden määrä on vähentynyt huomattavasti viime vuosina. Asiakkaat hoitavat päivittäiset pankkiasiansa pääasiassa omatoimisesti verkossa sekä maksukorteilla. Asiakkaat haluavat konttorissa neuvontaa esimerkiksi säästämisestä ja laina-asioissa, kertoo Vanhatalo.
Kesäkuun 2015 jälkeen asiakkaille on tarjolla neuvonta- ja asiantuntijapalveluja ajanvarauksella konttorin aukioloaikoina kello 10-16.30.