Piritta Venho eteni taas tangokilpailussa

0
Laitilasta kotoisin oleva Piritta Venho eteni taas tangokilpailussa. Tangomarkkinoiden semifiinaali kisattiin lauantaina Turussa, jossa tuomaristo päätti kahdeksan naista ja kahdeksan miestä, jotka etenevät finaalin karsintaan. Venho lähtee innokkaana ja hyvillä mielin eteenpäin. Torstaina kisa jatkuu Tampereella. –  Nyt jännitetään Tampereen kilpailua. Tuomarit eivät ole vielä edes ilmoittaneet, minkä kappeleen esitän siellä, joten tässä ei ole kauaa aikaa harjoitella, Venho toteaa. Piritta Venho esitti Turussa kisatussa Tangomarkkinoiden semifinaalissa kappaleet Rannalla tuulee ja Vaaralliset huulet.
Piritta Venho esitti Turussa kisatussa Tangomarkkinoiden semifinaalissa kappaleet Rannalla tuulee ja Vaaralliset huulet. Kuva: Maria Rantanen

Laitilasta kotoisin oleva, raumalainen Piritta Venho pääsi taas jatkoon tangokilpailussa. Tangomarkkinoiden semifinaali kisattiin lauantaina Turussa, jossa tuomaristo päätti kahdeksan naista ja kahdeksan miestä, jotka etenevät finaalin karsintaan.

Venho lähtee eteenpäin innokkaana, mutta jännittyneenä; kisa jatkuu jo torstaina.

–  Tuomarit eivät ole vielä edes ilmoittaneet, minkä kappeleen esitän torstaina Tampereella, joten tässä ei ole kauaa aikaa harjoitella, Venho kertoo.

Lue lisää 10.6.2014 lehdestä