Valmet Automotive työllistää 300 uutta autonrakentajaa

0

Valmet Automotive käynnistää rekrytointikampanjan, jolla täytetään osa 300 uuden autonrakentajan tarpeesta Mercedes-Benzin A-sarjan autojen valmistuksessa. Rekrytointi tukee suunnitelmien mukaista tuotantomäärien nostoa.

Rekrytointi on jatkoa jo viime kesänä käynnistyneelle autonrakentajien määrän lisäämiselle Uudenkaupungin autotehtaalla. Edellinen rekrytointi kevään aikana mahdollisti siirtymisen kahteen vuoroon tuotannossa. Daimler AG:n kanssa tehdyn sopimuksen mukaan suunnitelma on valmistaa yli 100 000 A-sarjan autoa Uudessakaupungissa vuosina 2013–2016.

– Lisäämme syksyn aikana autonrakentajien määrää Uudenkaupungin tehtaalla kaikkiaan noin kolmellasadalla. Nyt käynnistetyllä kampanjalla pyrimme saamaan noin puolet tästä määrästä, myöhemmin syksyllä tulemme kampanjoimaan uudestaan. Lisäämme työvoimaamme portaittain tuotantomäärien suunnitelmallisen lisäyksen myötä, kertoo Valmet Automotiven HR-asiantuntija Tomi Salo.

Uudet autonrakentajat saavat neljän viikon koulutuksen tehtäviinsä. Hyväksytysti suoritetun rekrytointikoulutuksen jälkeen Valmet Automotive tarjoaa vakituisen työn autotehtaan hitsaamossa, maalaamossa tai kokoonpano-osastolla.