Vuoden 1959 ylioppilaat luokkakokouksessa Kotkassa

0
Luokkakokoukseen osallistuivat (oikealta) Raija Banerjee (o.s. Kesäläinen), Ritva Nikkola (Tuominen), Pekka Nolppari, Sirkka Turakainen (Yli-Hakula), Vappu Halme (Tiihonen), Jorma Jalonen, Eeva Hella (Nikula), Marja Kiiski (Nummela) ja Maire Palonen (Lehtinen)
Luokkakokoukseen osallistuivat (oikealta) Raija Banerjee (o.s. Kesäläinen), Ritva Nikkola (Tuominen), Pekka Nolppari, Sirkka Turakainen (Yli-Hakula), Vappu Halme (Tiihonen), Jorma Jalonen, Eeva Hella (Nikula), Marja Kiiski (Nummela) ja Maire Palonen (Lehtinen)
Kosk ja misä?
Vuoden 1959 ylioppilaat kokoontuivat luokkakokoukseen Kotkaan 7. – 8. kesäkuuta.
Mitä siäl tapahrus?
Ohjelmaa oli paljon. Niin paljon, että hyvä, että ehdimme kuvan porukastamme nappaamaan!
Kuka siäl ol?
Kaikkiaan Laitilan yhteiskoulusta pääsi ylioppilaaksi 55 vuotta sitten 14 ylioppilasta. Kotkan luokkakokoukseen meitä osallistui yhdeksän: Raija Banerjee (o.s. Kesäläinen), Ritva Nikkola (Tuominen), Pekka Nolppari, Sirkka Turakainen (Yli-Hakula), Vappu Halme (Tiihonen), Jorma Jalonen, Eeva Hella (Nikula), Marja Kiiski (Nummela) ja Maire Palonen (Lehtinen).
Kummost ol?
Mukavaa yhdessäoloa!
Mitä jäi miälehe?
Suunnittelimme “oikean” kuvan ottoa ylioppilaslakit päässä, mutta kaikilla ei ollut lakkia mukana. Kuva on hauska ja rento, niin kuin oli tapaaminenkin.
Kuka kirjott?
Juttua puuhasivat Sirkka Turakainen ja Raija Banerjee.