Yleisön toivomuksesta: Vuoden 2014 ylioppilaat

0
Vuoden 2014 ylioppilaat Laitilan lukiosta.
Vuoden 2014 ylioppilaat Laitilan lukiosta. Kuva: Arja-Liisa Heilä

Laitilan Sanomiin on useampi ihminen ottanut yhteyttä ja ihmetellyt, miksei lehdessä ole julkaistu vuoden 2014 ylioppilaita Laitilan lukiosta. Perinteisesti kuva on julkaistu  ylioppilasjuhlan jälkeisessä lehdessä. Ylioppilaskuvan pois jättäminen oli toimituksessa tietoinen valinta.
– Halusimme kohdella tasapuolisesti ylioppilaita ja ammattiin valmistuneita. Ylioppilaiden kuva olisi vaatinut suuren tilan, jota meillä ei valitettavasti ollut kyseisessä lehdessä käytössä, toteaa vs. päätoimittaja Iida Kauppi Laitilan Sanomista.
Saadun palautteen vuoksi lehti julkaisee toivotun kuvan internetsivuillaan.
– Toivottavasti kuva tavoittaa mahdollisimman monen, joka on kuvan julkaisua odottanut.