Kepparit kiisivät kuumalla rantahiekalla

0
Aino Uusikartano ja Penny-ratsu, Lotta Elo ja Klaus, Saana Urpilainen ja Minttu sekä Joona Urpilainen ja Joonas-ratsu odottelivat jännittyneinä estekisan alkamista.
Aino Uusikartano ja Penny-ratsu, Lotta Elo ja Klaus, Saana Urpilainen ja Minttu sekä Joona Urpilainen ja Joonas-ratsu odottelivat jännittyneinä estekisan alkamista.

Luodolla tuulee -tapahtuma järjestettiin Pyhämaassa tottunein ottein, olihan tämä jo 15. kerta, kun pyhämaalaiset ideanikkarit ja talkooväki järjestivät tapahtumia pullollaan olevan kesäviikonlopun. Yksittäisiä tapahtumia kertyi kaikkiaan lähes 30, ja perjantai-illasta sunnuntai-iltaan Pyhämaa oli tulvillaan aurinkoa, kukkeaa kesää ja hymyilevää kesätapahtumayleisöä.

Ohjelmallinen viikonloppu päättyi sunnuntai-iltana Pyhämaan Suviteatterin Vaimoke-esitykseen. Sitä ennen Telakanrannan valtasi jännittynyt kisatunnelma, kun keppihevoset ratsastajineen ottivat toisistaan mittaa.

Pehmeällä rantahietikolla pidetyn Pyhämaa Grand Prix 2014 -keppihevosten esteratsastuskilpailun puitteet olivat upeat: hyvätasoiset ratsukot, kultaa ympäriinsä viskonut aurinko, timanttimattona välkkynyt meri ja kisatunnelmaan hienosti heittäytynyt yleisö.

Pyhämaalaiset Aino Uusikartano, 10 ja Lotta Elo, 9, sekä paraislaiset sisarukset Saana, 9, ja Joona Urpilainen, 6, puhkuivat intoa ennen starttia.

– Keppariharrastuksessa parasta on se, että saa liikkua ja tehdä kaikenlaisia hyppyjä, oikeilla hevosillakin ratsastava Aino hehkutti.

 

Lue lisää 8.7.2014 lehdestä