Poliisilla vilkas viikonloppu

0

Lounais-Suomen poliisi on joutunut venymään äärimmilleen koko viikonlopun ajan, koska erilaiset kesätapahtumat sekä upea ilma olivat laittaneet ihmiset liikkeelle.
Perjantai-illan ja sunnuntaiaamun välillä Lounais-Suomen poliisille tehtiin 1119 tehtäväilmoitusta, eikä poliisilla valitettavasti ollut mitään mahdollisuuksia saada partioita läheskään jokaiselle tehtävälle.
Vakavimmat viikonlopun tapahtumat olivat Porin liikenneonnettomuudet, joissa kuoli yksi ihminen. Muuten poliisia on työllistänyt alkoholin käytöstä sekä helteestä johtuvat perinteiset poliisitehtävät.
Rattijuoppoja on jäänyt perjantain ja lauantain aikana kiinni 20, joista valtaosaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Luku on huolestuttavan suuri, sillä poliisi ei rattijuopumusvalvontaa ole muiden tehtävien johdosta pystynyt tekemään.
Rattijuopot ovat jääneet kiinni lähinnä poliisin havaintojen perusteella sekä sivullisten tekemien ilmoitusten avulla. Poliisi sai viikonlopun aikana noin 100 ilmoitusta epäillyistä rattijuopoista, näistä poliisi haluaa kiittää ilmoittajia.