Satanen alle kolmella litralla

0
Auton vähäsyöntisyydestä on kilpailtu kautta aikojen ja Heimo Haijanen vakuutti uuden Golfinsa kulkevan satassen alle kolmen litran. Epäuskoisia löytyi aina kiistaan asti. Useiden todistajien läsnäollessa kiista ratkaistiin ja sadan kilometrin jälkeen mittari osoitti kulutuksen olleen 2,65 litraa. Heimo Haijanen kertoi matkalla vältelleensä turhia kiihdytyksiä ja nopeuden olleen tasainen 60 km/h. Laitilan Sanomat 22.10.1974.
Auton vähäsyöntisyydestä on kilpailtu kautta aikojen ja Heimo Haijanen vakuutti uuden Golfinsa kulkevan satasen alle kolmen litran. Epäuskoisia löytyi aina kiistaan asti. Useiden todistajien läsnäollessa kiista ratkaistiin ja sadan kilometrin jälkeen mittari osoitti kulutuksen olleen 2,65 litraa. Heimo Haijanen kertoi matkalla vältelleensä turhia kiihdytyksiä ja nopeuden olleen tasainen 60 km/h. Laitilan Sanomat 22.10.1974.