Adrien Coleman Korihaiden paitaan

0
Adrien Coleman saapuu Uuteenkaupunkiin perjantai-illalla.
Adrien Coleman saapuu Uuteenkaupunkiin perjantai-illalla.

Uudenkaupungin Korihait on solminut alkavan pelikauden kattavan sopimuksen amerikkalaislaituri Adrien Colemanin (198 cm ja 98 kg) kanssa. Monipuolinen Coleman on pelipaikaltaan pieni laitahyökkääjä, mutta pystyy pelaamaan sekä korin alla että tarvittaessa heittävänä takamiehenä.
23-vuotias Coleman siirtyy Korihaiden riveihin USA:n yliopistokentiltä, jossa hän edusti Nebraskan ja Bethune-Cookmanin yliopistoja. Kovana korintekijänä tunnettu Coleman heitti viimeisellä yliopistokaudellaan peräti 17,8 pistettä, kaapi 7,4 levypalloa ja jakoi 2,9 korisyöttöä ottelua kohden. Hyvien tilastojen vakuuttamana Coleman jätti vuosi sitten viimeisen yliopistovuoden väliin ja ilmoittautui NBA:n varaustilaisuuteen. NBA:n portit eivät kuitenkaan avautuneet ja nyt Coleman tulee avaamaan ammattilaisuransa Korihaiden paidassa.