Autotehtaalle haetaan lisää työntekijöitä

0
Mercedes-Benzin A-sarjan valmistukseen on  haussa 150 henkilöä.
Mercedes-Benzin A-sarjan valmistukseen on haussa 150 henkilöä. Kuva: Maria Rantanen

Valmet Automotive käynnistää rekrytointikampanjan, jolla täytetään loput aiemmin ilmoitetusta 300 uuden autonrakentajan tarpeesta Mercedes-Benzin A-sarjan valmistukseen, eli haussa on 150 henkilöä.

Helmi- ja kesäkuussa alkaneiden rekrytointikierrosten myötä autotehtaalla työskentelee tällä hetkellä noin 1000 autonrakentajaa sekä 300 toimihenkilöä.
Rekrytointi on jatkoa kesä-heinäkuun kampanjalle, jolloin autonrakentajien määrää lisättiin 150:lla. Tämän rekrytointikierroksen jälkeen Uudenkaupungin tehtaalla työskentelevien autonvalmistuksen ammattilaisten määrä on puolentoista vuoden aikana kasvanut noin 700 henkilöllä.

– Lisäämme henkilöstömme määrää portaittain tuotantomäärien suunniteltua lisäystä vastaavasti. Odotamme edelleen runsaasti hakijoita niin Uudenkaupungin lähiseuduilta kuin ympäri Suomea, sillä rekrytointimme ovat saaneet runsaasti positiivista huomiota ja yhteistyömme työvoimaviranomaisten kanssa toimii erinomaisesti, kertoo Valmet Automotiven HR-asiantuntija Tomi Salo.

Uudet autonrakentajat saavat neljän viikon koulutuksen tehtäviinsä. Hyväksytysti suoritetun rekrytointikoulutuksen jälkeen Valmet Automotive tarjoaa vakituisen työn autotehtaan hitsaamossa, maalaamossa tai kokoonpano-osastolla.

Ohjeet hakemiseen löytyvät Valmet Automotiven kotisivuilta. Haku jatkuu syyskuun 7. päivään asti.