Joni Vainio-Kailan onni vaihtui harmiin

0
Joni Vainio-Kaila. Kuva: Mikko Rinne
Joni Vainio-Kaila. Kuva: Mikko Rinne

Laitilan Jyskeen Joni Vainio-Kaila kurkotti SM-pronssia Kalevan kisojen 400 metrin aidoista sunnuntaina. Maanantaina nuoren miehen riemu vaihtui harmiin, sillä lääkärissä käynti paljasti ranteen veneluun murtuneen loppukirin päättäneessä syöksyssä.
Joni Vainio-Kailan SM-pronssi kruunasi laitilalaisurheilijoiden Kalevan kisat sunnuntaina. Hän ylitti maaliviivan ennätysajassaan 51,62  vain kahdeksan sadasosasekuntia ennen Turun Urheiluliiton Eetu Viitalaa. Kuusi sadasosasekuntia ennen häntä maaliin juoksi Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Petteri Monnin, ja selväksi ykköseksi juoksi Espoo IF:n Oskari Mörö.
Joni Vainio-Kailan juoksun ja epäonnisen kaatumisen voi katsoa noin 59 minuutin kohdalta Yle Areenasta  http://areena.yle.fi/tv/2286594