Kela muuttaa marraskuussa kaupungintaloon

0

Laitilan kaupunki on pidemmän aikaa käynyt neuvotteluja Kansaneläkelaitoksen sekä Työ- ja elinkeinotoimiston toimintojen siirtämisestä kaupungintalolle. Neuvotteluilla kaupunki on pyrkinyt turvaamaan kyseisten palvelujen jatkumisen Laitilassa mahdollisimman kattavasti.

Maanantaina vahvistettiin, että Kelan toimisto aloittaa kaupungintalon tiloissa marraskuun alusta lukien. TE-toimiston muutto tapahtuu näillä näkymin myöhemmin, mutta viimeistään ennen vuodenvaihdetta.

Kaupunki remontoi kaupungintalosta tarvittavat toimitilat Kelalle ja TE-toimistolle omalla kustannuksellaan. Muutostöiden hinnaksi on arvioitu 31 500 euroa. Kaupunginhallitus esittää valtuustolle remonttiin tarvittavan määrärahan hyväksymistä tämän vuoden talousarvioon.

Lue lisää 29.8.2014 lehdestä