Laitila on hyvä kauppapaikka

0

K-supermarket5Laitila on hyvä kauppapaikka, sillä laitilalaiskaupoissa asioivat paikallisten asukkaiden lisäksi myös lähiseudun asukkaita Uudenkaupungin, Euran ja Rauman suunnasta. Niinpä Laitilassa on elintarvikekaupoilla myyntialaa mukavasti.
Ja pinta-ala sen kun kasvaa. Pian on nimittäin K-supermarketin laajennus valmis, ja myymälätila kasvaa 600 neliöllä. Laajennus on edennyt aikataulussa ja syyskuun ensimmäinen päivä ovet avataan uudelle puolelle. Sen jälkeen aloitetaan remontti vanhalla puolella.
Elintarvikeliikkeitä on Laitilassa kattava valikoima: K-supermarketia vastapäätä kadun toisella puolella on iso S-market, keskustasta puolestaan löytyvät astetta pienempää kauppakokoluokkaa edustavat Valintatalo ja Sale sekä Shellin vierestä K-market Heikkilä.

 

Lue lisää 26.9.2014 lehdestä