Marko Laihinen voitti runovideokisan

0

Marko Laihinen opiskelee taide- ja kulttuurijournalismia.Laitilasta syntyisin oleva, nykyisin Turussa asuva Marko Laihinen, 44, on voittanut Lahden Runomaratonin järjestämän videokilpailun. Laihisen voitokas runovideo on nimeltään Rakkaus on sairaalaravintola.

Runomaraton on vuosittain Lahdessa järjestettävä runokilpailu. Ensimmäistä kertaa sen yhteydessä järjestettiin oma sarja myös runovideoille. Siihen osallistui 28 videota, joista taiteilija J.P. Sipilän johtama tuomaristo valitsi Laihisen videon ykkössijalle.
Laihisen mukaan runovideo on Suomessa verrattain uusi juttu, joka on oikeastaan vasta tulossa tänne. Hän uskoo, että ensivuoden Runomaratonissa on paljon enemmän kilpailijoita kuin tämän vuoden kilpailussa oli

Rakkaus on sairaalaravintola löytyy osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=Hgl6ccCYX_Y

Lue lisää 26.8.2014 lehdestä