Munax yhteistyöhön paimiolaisen pakkaamon kanssa

0
Sauli Kurjessuon tila ja kanala sijaitsevat Paimiossa.
Sauli Kurjessuon tila ja kanala sijaitsevat Paimiossa.

Laitilalainen kananmunatalo Munax ja paimiolainen kananmunapakkaamo Sauli Kurjessuo ja ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimus on markkinointisopimus ja sen odotetaan helpottavan kaupan ostajien työtä.
– Jatkossa minun kauttani pystyy ostamaan myös Laitilan Kanatarhan tuotteita. Tämä tulee helpottamaan ja nopeuttamaan kaupan ostajan työtä. Vähän niin kuin yhden palvelutiskin periaatteella, naurahtaa paimiolainen pakkaamon omistaja Sauli Kurjessuo.
Laitilalainen Munax Oy on toiminut markkinoilla jo kymmenen vuoden ajan. Kananmunat pakataan Laitilan Kanatarhan tuotemerkin alle.
Yhteistyösopimus Kurjessuon kanssa lisää Kurjessuon ja Munaxin Janne Torikan mukaan lähiruoan merkitystä.
–Lähiruoka ja kotimainen puhdas kananmuna ovat niitä arvoja, joita me haluamme viedä hartiavoimin eteenpäin. Sauli on loistava esimerkki suomalaisesta yrittäjyydestä, joita myös me edustamme, toteaa yksi Munax Oy:n omistajista Janne Torikka.
Munax Oy on kolmen kananmuna-alalle erikoistuneen perheen omistama yritys. Munax työllistää tällä hetkellä lähes 60 ihmistä. Yhteistyösopimus tuli voimaan elokuun alussa.