Suunnistus sujui mitalien merkeissä

0
Laitilan Kirsi Laine leimasi kaksi mitalia Nousiaisten rasteilta. Kuva: Veijo Viitanen
Laitilan Kirsi Laine leimasi kaksi mitalia Nousiaisten rasteilta. Kuva: Veijo Viitanen

Laitilan seudun suunnistajat juoksivat mitalien merkeissä Varsinais-Suomen aluemestaruuskilpailuissa viikonloppuna Nousiaisissa. Yhteen voittoon ja kaikkiaan kahteen mitaliin ylsivät Laitilan Kirsi Laine ja Kalannin Maija Verha.
Hyvään loppukesään kuntoon päässeet Kirsi Laine (D55) ja Maija Verha (D65) edustavat Vakka-Rastia.  He voittivat henkilökohtaisen pitkän matkan kultamitalin Nousiaisissa lauantaina. Pyhänä Maaria Ritasalo täydensi joukkueen D180-sarjan hopeamitalistiksi viestissä.

VaRa:n saavuttamista kuudesta am-mitalista puolet meni mukavasti nuorille ja Kalantiin. Paulähteen Ankelon sisaruksista Elsa suunnisti D12-sarjan hopealle ja Jussi H10RR-sarjan pronssille. Varhelan Mikko Raula puristi H20-sarjassa myös pronssille.

Jyskeen ainoa mitalisti oli H50-sarjassa pronssille suunnistanut Jyrki Lammila.  H55-sarjassa Arto Virtala jäi niukasti, sekunnin erolla neljänneksi.  Seuran nuorista H10RR-sarjan Ilari Lehtola oli kuudes ja D10RR-sarjan Noora Hannula 13. tilalla.

LaJy suunnisti viestin hopealle H150-sarjassa, jossa Turun Metsänkävijät oli ylivoimainen. Jussi Elo, Jukka Suominen ja Arto Virtala veivät kakkospaikan varmalla esityksellä ja minuutin erolla Vakka-Rastiin.