Vahterus etsii uutta väkeä

0
Lämmönsiirtoon erikoistunut Vahterus on kansainvälinen yritys .
Lämmönsiirtoon erikoistunut Vahterus on kansainvälinen yritys .

Kalannissa toimiva Vahterus Oy hakee uutta väkeä sekä tuotantoon että toimihenkilötehtäviin. Yhteensä uutta henkilökuntaa tarvitaan toista kymmentä henkeä, joista kolmannes on toimihenkilöitä ja kaksi kolmannesta tuotannon ammattilaisia.
– Olemme pystyneet kasvamaan suunnitelmiemme mukaan, joten lisää tekijöitä tarvitaan, sanoo yrittäjä Mauri Kontu.
Rekrytoinnin tarve ei hänen mukaansa tullut yllätyksenä, se liittyy jo saavutettuun kasvuun sekä tulevaisuuteen. Henkilökuntaa on haettu lisää jo pitkään, muun muassa viime kevään Pestuumarkkinoilla. Yhteistyötä tehdään myös Winnovan ja Novidan kanssa.
Tuotanto kasvussa
Vahteruksen valmistamat lämmönsiirtimet lähtevät suurimmaksi osaksi vientiin kaikkialle maailmaan. Yli puolet tuotannosta menee Euroopan markkinoille. Viime vuosien matalasuhdanteesta huolimatta Vahterus on pystynyt kasvattamaan tuotantoaan suunnitellusti.
– Energian säästöön liittyvät asiat ovat ajankohtaisia jatkuvasti. Muun muassa ilmastointi ja jäähdytys ovat käyttökohteita, joissa luonnonmukaisten kylmäaineiden käyttö on menestynyt, toteaa Mauri Kontu.
Vahterus etsii toimihenkilötehtäviin hankintakoordinaattoria, dokumentoijaa, 3–5 suunnittelijaa sekä yhtä tai kahta myynti-insinööriä. Tehtaan tuotantotehtäviin tarvitaan asentajia, ohutlevytyöntekijöitä ja hitsaajia.
Perheyritys työllistää nykyään yli 200 henkeä.

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä