Verenluovutusta maanantaina Laitilassa

0

Laitilassa järjestetään verenluovutustilaisuus maanantaina 18.8. Verta voi luovuttaa kello 13–18 Urheilutalolla, osoitteessa Urheilutie 9.

Tiistaina 19.8. veripalvelu rantautuu Uudenkaupungin työväentalolle (Ylinenkatu 12), jossa voi luovuttaa verta kello 13–18.

Veripalvelusta kerrotaan, että tänä kesänä veren käytössä ei ole nähty selkeää laskua keskikesän aikana, vaan verta on tarvittu potilaiden hoidossa lähes normaaliin tahtiin. Verenluovuttajan kannattaa siis seurata oman veriryhmän tilannetta ja tulla ainakin silloin, kun kutsutaan.

Verenluovuttajien maksuton infopuhelin 0800 05801 palvelee arkisin kello 8–17. Numerosta kannattaa kysyä lääkityksen, toimenpiteiden, matkustamisen tai sairauksien vaikutuksesta verenluovutukseen jo etukäteen. Varsinkin ensimmäistä kertaa luovuttavan kannattaa tehdä testi osoitteessa www.sovinkoluovuttajaksi.fi.