745 haki Valmet Automotivelle autonrakentajaksi

0
Autotehtaalle haki runsaasti työntekijöitä.
Autotehtaalle haki runsaasti työntekijöitä.

Valmet Automotiven kolmas rekrytointikampanja kuluvan vuoden aikana tuotti 745 hakemusta. Avoimia työpaikkoja uusille autorakentajille oli tarjolla 150. Valintaprosessi on parhaillaan käynnissä. Tehtäviin valittujen koulutus alkaa autotehtaalla lokakuun alkupuolella, ja työhön he siirtyvät marraskuun alussa.
Syksyn rekrytointi on suoraa jatkoa kesä-heinäkuun kampanjalle. Valmet Automotive lisää Uudenkaupungin autotehtaalla autonrakentajien määrää, jotta Mercedes-Benzin A-sarjan tuotantoa voidaan nostaa suunnitelmien mukaisesti.
– 745 hakijaa vuoden jo kolmanteen suureen rekrytointiin on jälleen mainio tulos. Määrä osoittaa ehdottomasti vääriksi arvelut, että Valmet Automotivella olisi pulaa hakijoista. Jokaisen rekrytointikierroksemme tulos on ollut aivan odotustemme mukainen niin hakijoiden määrän kuin laadunkin puolesta. Valmet Automotive on selvästi erittäin kiinnostava työnantaja. Eniten hakemuksia saimme Turun ja Rauman seuduilta, lisäksi kauempaa eri puolilta Suomea tulleiden hakemusten määrä oli erittäin suuri, kertoo Valmet Automotiven HR-asiantuntija Juha Laitala.
Autonrakentajat työllistyvät Uudenkaupungin autotehtaalla hitsaamon, maalaamon sekä kokoonpanon tehtäviin.