Reijo Kallista etsitään edelleen

0
Poliisin mukaan Reijo Kallinen on voinut liikkua Helkama Oiva -polkupyörällään laajalla alueella.
Poliisin mukaan Reijo Kallinen on voinut liikkua Helkama Oiva -polkupyörällään laajalla alueella.

Sunnuntai-illalla poliisille kadonneeksi ilmoitettua laitilalaista Reijo Kallista etsitään edelleen. Poliisin mukaan on todennäköistä, että Kallinen on jossain Laitilassa.

– Hänen pyörässään on isot ja vankat pyörälaukut, joita ei kovin monessa pyörässä ole. Jos joku tekee havainnon pyörästä, toivomme hänen ottavan välittömästi yhteyttä poliisiin, jotta tietäisimme, mistä päin häntä voisi etsiä, Mari Smedberg Uudenkaupungin poliisilaitokselta kertoo.

Poliisin mukaan Kallinen on voinut liikkua Helkama Oiva -polkupyörällään laajalla alueella. Kallisen katoamiseen liittyvät tiedot sekä havainnot pyydetään ilmoittamaan Uudenkaupungin poliisiasemalle virka-aikaan numeroon 02 95417467 tai sähköpostitse osoitteeseen jarmo.malmstrom@poliisi.fi

Viimeinen havainto vuonna 1949-syntyneestä Kallisesta on keskiviikkoaamulta, jolloin hän poistui osoitteesta Vidiläntie 267.

Kallinen on normaalivartaloinen, pituudeltaan 175 senttiä ja painaa noin 78 kiloa. Hänen päällään arvellaan olevan musta verryttelytakintyyppinen takki, ruskehtavat farkut ja päässä musta korkeanmallinen lippalakki.