Jazzkukko-festivaali on laatumusiikkia ja rentoa yhdessäoloa

0
Kari Antila järjestää jazzfestifaalin Laitilaan. Kuva: Solina Saarikoski
Kari Antila järjestää jazzfestifaalin Laitilaan. Kuva: Solina Saarikoski

Laitilassa järjestetään ensi elokuussa ensimmäistä kertaa Jazzkukko-festivaali, jota tapahtuman taiteellinen johtaja Kari Antila luonnehtii pilke silmäkulmassa ”Suomen kukkomaisimmaksi jazz- ja rytmimusiikin festivaaliksi”.

Laitilalaissyntyinen Antila on korostaa, että suunnitteilla oleva festivaali on matalan kynnyksen tapahtuma, jossa korostuvat laadukas sisältö sekä letkeä yhdessäolo. Hän kuvaa festivaaliaan musiikkitapahtumaksi, jossa pärjää kuulijana hyvin, vaikkei erityinen jazzmusiikin tuntija olisikaan.

– Ideana on, että tapahtumaan olisi tässäkin mielessä helppo osallistua, se tarjoisi hienoja elämyksiä ja laadukasta musiikkia.

 

Lue lisää 7.10.2014 lehdestä