Kansanedustajia vieraili Laitilassa

0
Kansanedustajat sekä Varsinais-Suomen Liiton ja kaupungin edustajat tutustuivat Laitilan Terveyskodissa Lokomat-kävelyrobotin toimintaan. Terveyskodin asiakas Matti Kiviholma on käyttänyt laitetta kuntoutuksessaan vuodesta 2013 lähtien. Potilaan on päästävä kuntoutukseen madollisimman nopeasti, tähdensi laitetta esitellyt Paulina Iiskala (oik.). Kuva: Ville Juuti
Kansanedustajat sekä Varsinais-Suomen Liiton ja kaupungin edustajat tutustuivat Laitilan Terveyskodissa Lokomat-kävelyrobotin toimintaan. Terveyskodin asiakas Matti Kiviholma on käyttänyt laitetta kuntoutuksessaan vuodesta 2013 lähtien. Potilaan on päästävä kuntoutukseen madollisimman nopeasti, tähdensi laitetta esitellyt Paulina Iiskala (oik.). Kuva: Ville Juuti

Lokomat-kävelyrobotin toiminta tuli tutuksi varsinaissuomalaisille kansanedustajille Ilkka Kanervalle, Ritva Elomaalle, Esko Kivirannalle, Pertti Hemmilälle ja Annika Lapintielle. Viisi kansanedustajaa vieraili maanantaina Laitilassa ja Uudessakaupungissa.

Kansanedustajat tutustuivat Laitilan Terveyskotiin ja siellä tarkemmin Lokomat-kävelyrobottiin. Toisena vierailukohteena oli Laitilan Wirvoitusjuomatehdas.

 

 

 

Lue lisää 7.10.2014 lehdestä