Korihait selätti JKS:n

0

Korihait kohtasi sunnuntai-illan koitoksessa Järvenpään Koripalloseuran Pohitullissa.
Korihait näytti karkaavan jo ensi minuuteilla helppoon voittoon, mutta JKS kuroi neljäntoista pisteen eron nopeasti kiinni ja nousi jopa pisteen johtoon.
Toisen neljänneksen lopulla Korihait otti ottelun uudelleen haltuunsa ja nappasi sarjapisteet lopulta selkeästi lukemin 95 – 74 (51-44).
Ottelu alkoi Korihaiden näytöksellä ja JKS turvautui ensimmäiseen aikalisään vajaan kolmen minuutin pelin jälkeen, kun kotijoukkue oli karannut 11-0 johtoon.
Toisen puoliajan ensimmäistä koria saatiin odottaa lähes kolme minuuttia, kunnes Nigel Moore upotti kakkosen ja pian tämän jälkeen Mikael Herbertin kolmosella Korihait puristi jälleen yli kymmenen pisteen johtoon.
Viimeisen niitin ottelulle heitti Roope Tammi, joka upotti ensin kolmannen erän viimeisellä sekunnilla kolmosen ja toisti saman heti neljännen erän alkuun ja siirsi Korihait 25 pisteen karkumatkalle.
JKS ei tästä enää toipunut vaan ero säilyi loppuun asti kahdenkymmenen pisteen tuntumassa ja lopputuloksena Korihaille kolmas peräkkäinen runsaslukuinen voitto, tällä kertaa 21 pisteen erolla.

Korihaiden pelit jatkuvat Keski- ja Pohjois-Suomen kiertueella, jossa perjantaina pelataan Jyväskylässä ja lauantaina Oulussa. Seuraava kotiottelu on vuorossa torstaina 23.10., jolloin vastaan asettuu Tampereen Pyrintö II.

Teksti Ville Vuorinen