Laitilan seutu on poikkeus yleisessä taloustilanteessa

0
Yritystapaamiseen osallistunut Jouko Putro (kesk.) Oy AluSteel Ab:stä keskusteli ajankohtaisista asioista Nordea Suomen pankkitoiminnan varajohtajan Jussi Mekkosen (vas.) ja Satavakan yrityskonttorin asiakasvastuullisen johtajan Lassi Varjon kanssa. Kuva: Ville Juuti
Yritystapaamiseen osallistunut Jouko Putro (kesk.) Oy AluSteel Ab:stä keskusteli ajankohtaisista asioista Nordea Suomen pankkitoiminnan varajohtajan Jussi Mekkosen (vas.) ja Satavakan yrityskonttorin asiakasvastuullisen johtajan Lassi Varjon kanssa. Kuva: Ville Juuti

– Yrittäjätapaamiset ovat todella mieluisia, totesi Nordea Suomen pankkitoiminnan varajohtaja Jussi Mekkonen Laitilassa tiistaina.

Hänen mukaansa Laitila ja seutukunta on aikamoinen poikkeus yleisestä taloustilanteesta.

– Työttömyys on Laitilassa kuuden prosentin tasolla, mikä on aivan poikkeuksellisen matala luku tällä hetkellä suomalaisessa aluemaantieteessä. Oulun seudulla työttömyys on noin 17 prosenttia ja joissakin kunnissa Itä-Suomessa reilusti yli 20, vertasi Mekkonen.

 

Lue lisää 10.10.2014 lehdestä