Miehet kuntotestissä

0
Jaakko Vilhonen tuli Maskusta Laitilaan Suomi-Mies Seikkailee -rekkakiertueen innoittamana. Kuva: Ville Juuti
Jaakko Vilhonen tuli Maskusta Laitilaan Suomi-Mies Seikkailee -rekkakiertueen innoittamana. Kuva: Ville Juuti

Parisen sataa miestä osallistui maanantaina Laitilassa vierailleen Suomi-Mies seikkailee -rekkakiertueen maksuttomaan kuntotestiin.

Testeissä mitattiin kehonkoostumusta, kestävyyskuntoa ja lihasvoimaa. Tulosten perusteella on mahdollisuus suunnitella oman kunnon kohentamista. Osanottajat saivat mukaansa myös kirjallisen selvityksen testin tuloksista.

Maskulainen Jaakko Vilhonen kertoi, että hän tuli Laitilaan nimen omaan Suomi-Mies -rekkakiertueen innoittamana. Täytettyään ilmoittautumislomakkeen hän kävi testeissä. Mukaan saadun palautelomakkeen sisältöä analysoitiin vielä tarkemmin kaupungintalon valtuustosalissa pidetyssä yhteisessä tilaisuudessa.

–Tulokset yllättivät. Koko ajan olen kuvitellut, että oma kunto on vielä hyvä. Mitään hätää ei ole, mutta nyt täytyy hiukan terästäytyä ottamalla pieniä päivittäisiä askeleita kunnon kohentamiseksi, arvioi oman testipaperin käteensä saanut osanottaja.

 

Lue lisää 10.10.2014 lehdestä