Munax julkaisi yhteistyön Valion kanssa

0
Hyvässä kasvuvauhdissa olevassa Munaxissa pakataan kananmunia kahdessa vuorossa. Pakkaamossa työskentelivät maanantain aamuvuorossa muun muassa Dana Stefan, Orinta Uniene ja Dobre Prima. Kuva: Solina Saarikoski
Hyvässä kasvuvauhdissa olevassa Munaxissa pakataan kananmunia kahdessa vuorossa. Pakkaamossa työskentelivät maanantain aamuvuorossa muun muassa Dana Stefan, Orinta Uniene ja Dobre Prima. Kuva: Solina Saarikoski

Laitilalainen Munax Oy on kasvanut Suomen suurimmaksi kotimaisessa omistuksessa olevaksi yksityiseksi kananmunapakkaamoksi. Munaxin vauhti on huimaa: vuonna 2010 se pakkasi munia 10 miljoonaa kiloa, tänä vuonna 20 miljoonaa kiloa, ensi vuonna jo 25 miljoonaa kiloa.

Viime vuosina Munaxissa on voimakkaasti panostettu tuotekehitykseen. Sen myötä yrityksen tuotevalikoima on kasvanut ja Munax onkin tänä päivänä paljon muutakin kuin kananmunapakkaamo. Esimerkiksi vuoden vaihteessa Munax tuo markkinoille yhdessä yhteistyökumppaninsa Valion kanssa patentoidun tuotteensa, munavoin.

 

Lue lisää 7.10.2014 lehdestä