Ennakkoon äänestettiin aiempaa vilkkaammin

0
Laitilalainen Paavo Jokinen kävi äänestämässä ennakkoon seurakuntavaaleissa Laitilan kirkkoherranvirastossa perjantaiaamuna. Toimistosihteeri Anneli Vainio tarkisti äänestäjän henkilöllisyyden ja antoi muut käytännön ohjeet äänestystä varten. Kuva: Ville Juuti
Laitilalainen Paavo Jokinen kävi äänestämässä ennakkoon seurakuntavaaleissa Laitilan kirkkoherranvirastossa perjantaiaamuna. Toimistosihteeri Anneli Vainio tarkisti äänestäjän henkilöllisyyden ja antoi muut käytännön ohjeet äänestystä varten. Kuva: Ville Juuti

Laitilassa äänestettiin seurakuntavaalien ennakkoäänestyksessä jonkin verran vilkkaammin kuin neljä vuotta sitten.

– Äänestysprosentti oli seurakuntavaalien ennakkoäänestyksessä tasan kuusi prosenttia. Ennakkoon kävi äänestämässä 364 seurakuntalaista. Neljä vuotta sitten äänestysprosentti oli ennakkoäänestyksessä 5,7, totesi Laitilan kirkkoherra, lääninrovasti Kari Aalto.

 

Lue lisää 4.11.2014 lehdestä